Koninginneweg 83, 1075 CJ Amsterdam info@theatercolleges.nl +31 6 21825691

THEATER COLLEGES

Arjan Postma

Arjan Postma heeft in korte tijd de harten van natuurminnend Nederland veroverd. Hij groeide razendsnel uit tot een bekende tv-persoonlijkheid. Met zijn gedreven manier van vertellen is hij een vaste gast in RTL Late Night met Humberto Tan. Daarnaast treedt hij op in programma’s als Het zijn net mensen. Tien jaar maakte hij het tv-programma Natuurlijk Noord-Holland op RTV Noord-Holland. Van zijn hand verschenen de bestsellers Buiten!, Buiten met je hond en recentelijk Buiten gebeurt het.

Postma is freelance boswachter. De natuur is zijn passie en van jongs af aan was het zijn droom om boswachter te worden. Dat was niet eenvoudig want veel mensen bleken deze droom te hebben. Het boswachterschap viel uiteindelijk wat tegen, niet vanwege de natuur, maar omdat er veel administratie vereist was. Daarom werd hij een vrije jongen. Eeuwig getooid met zijn hoed, zijn hond Skipper aan de lijn.

Zijn werk is nu om het woord van de natuur te verkondigen. Hij is een echte verhalenverteller, hij weet met zijn levendige manier van vertellen de natuur dichtbij te brengen. Zijn enthousiaste en originele verhalen verrassen niet alleen de beginnende natuurliefhebber, maar zelfs de meest ervaren natuurvorser.

In zijn theatercollege laat Arjan Postma zien dat de natuur overal om ons heen is. Hij wijst op al het moois waar je normaal gesproken zo aan voorbij loopt. Aan de hand van de vier seizoenen laat hij zien dat onze natuur één grote schatkamer is. Hij vertelt hoe je de meest fantastische avonturen kunt beleven – gewoon in Nederland, vaak dichtbij huis. Als je op het juiste moment op de juiste plaats bent, zit je op de eerste rij. Laat je inspireren, trek eropuit en beleef de seizoenen door de ogen van een boswachter.