Koninginneweg 83, 1075 CJ Amsterdam info@theatercolleges.nl +31 6 21825691

Laden Evenementen

« Alle Theatercolleges

  • Dit event is voorbij.

Jan Terlouw in Noordwijk

5 april 2018 om 20:00 - 22:30

Jan Terlouw

Een bevlogen theatercollege van de natuurkundige, schrijver en voormalig politicus

In dit theatercollege combineert Jan Terlouw twee verhaallijnen. Hij vertelt over zijn leven als wetenschapper, politicus en schrijver. Over zijn ongebruikelijke carrière. Wat zijn zijn levenslessen? Wat kunt u ermee? Zelf zegt hij over zijn leven: Het is me overkomen.

En hij gaat in op zijn grote zorg over het uitwonen van de aarde. Hoe kunnen we dat stoppen?  Wat kunt u eraan doen? Kunnen we het probleem oplossen met behoud van welvaart? Hij verhult in dit theatercollege zijn maatschappelijke betrokkenheid niet.

Jan Terlouw is een bijzondere verhalenverteller. Wanneer hij spreekt, is de zaal muisstil en kunt u een speld horen vallen.

Iedere bezoeker aan dit theatercollege ontvangt een exemplaar van zijn boek Kop uit ’t Zand, een mooie, geëngageerde novelle over het klimaat (inbegrepen in de prijs).

Moderator bij de theatercolleges van Jan Terlouw is zijn dochter Sanne. Sanne Terlouw is neerlandica en schrijfster. Naast de boeken die ze samen met haar vader schreef, schreef ze o.a. Het Rozeneiland en Het strijkkwartet. Als kind al stimuleerde ze haar vader tot het schrijven van zijn boeken.

Gegevens

Datum:
5 april 2018
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

De Muze Noordwijk
Wantveld 2
Noordwijk, 2202 NS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
071 - 36 46 226
Website:
https://www.demuzenoordwijk.nl

Organisator

Theatercolleges BV
Telefoon:
06-21825691
E-mail:
info@theatercolleges.nl
Website:
https://theatercolleges.nl