Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ben Tiggelaar in Utrecht

9 mei 2023 om 20:00 - 22:00

Theatercollege Ben Tiggelaar_2

Op dinsdag 9 mei geeft Ben Tiggelaar een uniek theatercollege over gedragsverandering in de Stadsschouwburg Utrecht

Dit theatercollege gaat over menselijk gedrag. Dé beperkende factor bij verandering. Waarom lukt het niet om te stoppen met roken of waarom raakt u uw overtollige kilo’s niet kwijt?

Gedrag veranderen is echter geen peulenschil. Vaak zien mensen het nut van verandering niet in of missen ze de overtuiging om te veranderen. Hoe overwin je weerstand bij verandering? Waarom ontbreekt de motivatie vaak en wat kun je daaraan doen? Waarom werken prestatiedoelen niet? Wat is het geheim van het volhouden van nieuw gedrag? Wat zijn technieken die echt werken, ook in uw situatie? Dit college van Ben Tiggelaar gaat over veranderpsychologie.

Tijdens dit theatercollege komt uiteraard het door Ben Tiggelaar ontwikkelde verandermodel: De Ladder aan bod. De ladder biedt de allerbeste, actuele inzichten uit de veranderpsychologie.

Dit theatercollege is toegankelijk, praktisch en effectief. Iedereen kan ermee aan de slag. Het leidt tot succesvolle veranderingen met meer resultaat.

Normaal gesproken kosten zijn seminars € 995,- per dag. Dus grijp uw kans om hem een avond aan het werk te zien voor de prijs van een theaterkaartje.

Iedere bezoeker aan dit theatercollege ontvangt een handzame samenvatting van De Ladder.

Bestel hier je kaarten voor dit theatercollege van Ben Tiggelaar

Locatie

Stadsschouwburg Utrecht
Lucasbolwerk 24
Utrecht, 3512 EJ Nederland
Telefoon
030 - 230 2302
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Theatercolleges
Telefoon
06-21825691
E-mail
info@theatercolleges.nl
Back To Top