Koninginneweg 83, 1075 CJ Amsterdam info@theatercolleges.nl +31 6 21825691

Laden Evenementen

« Alle Theatercolleges

  • Dit evenement is voorbij.

Ben Tiggelaar in Utrecht – Geannuleerd

16 maart om 20:00 - 22:15

Ben Tiggelaar

Wegens de maatregelen van de regering inzake het Corona virus gaat dit theatercollege niet door: Theatercollege Ben Tiggelaar afgelast wegens Corona-virus

Iedereen heeft dromen op het gebied van werk, relatie, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling… Maar wat is er nodig om de stap van dromen, naar durven en – uiteindelijk – doen te zetten? Wat zijn de geheimen van échte, blijvende verandering?
Ben Tiggelaar geeft in dit college in de Utrechtse Schouwburg heldere antwoorden. Gebaseerd op actuele psychologische inzichten, praktische ervaring en persoonlijke verhalen.

Dr. Ben Tiggelaar is misschien wel Nederlands enige managementgoeroe. Hij is onafhankelijk gedragswetenschapper, trainer en auteur.
Ben studeert al ruim dertig jaar op leiderschap en verandering. Zowel in Nederland als daarbuiten geldt hij als een van de absolute topsprekers en trainers binnen zijn vakgebied. Ook is hij bekend als columnist van NRC Handelsblad.
Hij schreef meerdere bestsellers, waaronder De Ladder, Waarom je beter een baas met een dochter kunt hebben, Mooi werk, Dit wordt jouw jaar en MBA in een dag. Dromen, durven, doen is zijn meest gelezen boek en is wereldwijd vertaald.

Normaal gesproken kosten Bens seminars € 995,- per dag. Dus grijp uw kans om hem een avond aan het werk te zien voor de prijs van een theaterkaartje.

Iedere bezoeker aan dit theatercollege ontvangt een luxe programmaboekje: een samenvatting van Bens belangrijkste Dromen, durven, doen-ideeën.

Locatie

Stadsschouwburg Utrecht
Lucasbolwerk 24
Utrecht, 3512 EJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030 - 230 2302
Website:
https://stadsschouwburg-utrecht.nl/

Organisator

Theatercolleges BV
Telefoon:
06-21825691
E-mail:
info@theatercolleges.nl
Website:
https://theatercolleges.nl