Koninginneweg 83, 1075 CJ Amsterdam info@theatercolleges.nl +31 6 21825691

Laden Evenementen

« Alle Theatercolleges

  • Dit evenement is voorbij.

Björn Kuipers in Haarlem

21 november 2018 om 20:15 - 22:00

Theatercollege Björn Kuipers

Een rechtvaardig theatercollege van de beste scheidsrechter van Nederland

Björn Kuipers is niet alleen de beste Nederlandse scheidsrechter van dit moment, hij is ook een succesvol ondernemer.

Dit college geeft een uniek kijkje in de keuken van deze topscheidsrechter. Tijdens het college geeft Björn antwoord op vragen als: Is het waar dat scheidsrechters foute beslissingen later in de wedstrijd compenseren? Wat doet hij bij tegenstrijdige berichten in je oortje? En wat doet hij wanneer het hele stadion ‘Je moeder is een hoer’ zingt? Wanneer stopt hij als (internationaal) scheidsrechter? Waarom fluit hij nooit meer een Champions League finale? Waarom is ‘hands’ zo lastig te beoordelen?Hoe win je bedenktijd bij een lastige beslissing? Hoe staat hij tegenover een video-assistent en doellijnregistratie? Wie is zijn eigen coach?

Aan de hand van een aantal voorbeelden (met onder meer Ronaldo, Ramos en Suarez) laat hij zien hoe lastig het is om een wedstrijd goed te fluiten. Een goede voorbereiding is in ieder geval noodzakelijk en mentale en fysieke fitheid een must. En verwacht altijd het onverwachte.

Scheidsrechter zijn is slechts een bijbaan voor Björn Kuipers. Hij is vooral supermarktondernemer. Ook daar gaat het om teamwork. En om samen ondernemen en winnen. Ook in dat vak wil hij de beste zijn, in 2016 werd zijn Jumbo supermarkt tot de beste van Nederland gekozen.

Dit college in de Stadsschouwburg in Haarlem geeft een schitterende inkijk in de boeiende wereld van een arbiter en ondernemer. Björn Kuipers staat bekend om zijn openheid en zijn uitstekende manier van presenteren. Hij blaast je bijna letterlijk van je stoel.

Na afloop van het theatercollege vindt een Meet & Greet met Björn Kuipers plaats.

Locatie

Stadsschouwburg Haarlem
Wilsonsplein 23
Haarlem, 2011 VG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
023 - 512 12 12
Website:
https://www.theater-haarlem.nl/

Organisator

Theatercolleges BV
Telefoon:
06-21825691
E-mail:
info@theatercolleges.nl
Website:
https://theatercolleges.nl