Koninginneweg 83, 1075 CJ Amsterdam info@theatercolleges.nl +31 6 21825691

Laden Evenementen

« Alle Theatercolleges

  • Dit evenement is voorbij.

Marc Lammers in Noordwijk

5 maart om 20:15 - 22:30

Marc Lammers

Marc Lammers is hét voorbeeld van een moderne coach. Met innovatieve oplossingen en een nieuwe manier van leidinggeven wist hij zijn team te prikkelen en te verbeteren. Met uiteindelijk resultaat Olympisch Goud in Beijing 2008 met de Nederlandse hockeydames. Tijdens dit theatercollege in theater De Muze in Noordwijk spreekt Marc Lammers enthousiast en vol passie over zijn visie op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerken en grenzen verleggen. Hij staat bekend om zijn pakkende uitspraken als ‘van vinken naar vonken’, ‘hoe krijg je het team in de flow’, ‘zonder innovaties word je nooit kampioen’, ‘van feedback naar feedforward’ en ‘van een acht een tien maken’.

Voordat Marc Lammers hockeycoach werd heeft hij zelf niet onverdienstelijk gehockeyd. Met zijn club Den Bosch wist hij zowel de Nederlandse als de Europese titel te pakken. Daarnaast kwam Marc Lammers vijf keer uit voor het Nederlands team. Kort was hij speler/coach in Italië, daarna gaf hij leiding aan het nationale damesteam van Spanje. Na de Olympische Spelen van Sydney in 2000 maakte hij de overstap naar Nederland, waar hij een indrukwekkende staat van dienst op bouwde. Van 2012 tot 2014 was hij bondscoach van de Belgische hockeymannen.

Innovatie staat bij hem centraal. De sinterklaasstick, lammeren, de hartslag BH en de strafcornerbril zijn enkele van zijn baanbrekende ideeën. Ook op het gebied van coaching en leiderschap zit Marc Lammers niet stil. Niet veranderen is stilstaan. Het team of de organisatie die zich het best weet te ontwikkelen zal de concurrentie verslaan! Door kansen te zien in plaats van bedreigingen en flexibel om te gaan en in te spelen op de veranderende omgeving kan veel winst geboekt worden. Op dit moment is Marc coach van het Nuon Solar Team waar hij de studenten helpt bij hun voorbereidingen richting de Bridgestone World Solar Challenge.

Locatie

De Muze Noordwijk
Wantveld 2
Noordwijk, 2202 NS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
071 - 36 46 226
Website:
https://www.demuzenoordwijk.nl

Organisator

Theatercolleges BV
Telefoon:
06-21825691
E-mail:
info@theatercolleges.nl
Website:
https://theatercolleges.nl