Jan Terlouw op nummer 1

De Bestseller 60

Jan Terlouw Natuurlijk boekenweek essayHet boekenweekessay ‘Natuurlijk‘ van Jan Terlouw staat nu al een paar weken op nummer 1 van de Bestseller Top 60. De lijst van de bestverkochte boeken van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek, de CPNB.

In dit essay geeft Terlouw zijn liefde voor de natuur verder gestalte en laat hij de lezer kennismaken met het nut van een betere zorg voor het milieu;

Nog altijd vindt hij Nederland een van de mooiste landen van de wereld. Het groen, het water, de dijken, de jagende wolken, de wisseling der seizoenen, het fascineert hem mateloos. Maar hij is ook bezorgd, want de natuur is in gevaar. Het tijdperk van het Antropoceen is aangebroken: het menselijk handelen heeft een bepalende invloed op de toestand van de aarde.

Dit boek zou eigenlijk bij geen Nederlander in de boekenkast, al dan niet digitaal, mogen ontbreken.

Op donderdag 5 april geeft Jan Terlouw college in Noordwijk, dit theatercollege is volledig uitverkocht, maar in het nieuwe seizoen zal Jan Terlouw terugkeren in de Nederlandse theaters voor een aantal colleges. Hou deze site en onze social media in de gaten, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van data, theaters en kaartverkoop.

Agenda theatercolleges: