Organisatie

Leren kan sneller, goedkoper en leuker
Theatercolleges organiseert  inspirerende theatervoorstellingen. Een nieuwe manier van leren.

Een combinatie van leren en lol, vaak rond een spreker. Een verantwoorde avond, maar toch leuk. Het gaat om leren, inspireren en amuseren. Een traktatie voor de geest.

De eerste jaren werden de theatercolleges georganiseerd in het DeLaMar theater in Amsterdam, inmiddels worden ze in vele Nederlandse theaters gehouden.

Voor wie?
Voor iedereen die iets wil leren en een leuke avond wil hebben. De theatercolleges zijn buitengewoon geschikt voor mensen uit het bedrijfsleven, maar zeker ook voor individuen die een leerzame en boeiende avond willen beleven.

Door wie?
De man achter de theatercolleges is Hans Groen.
Hij verdiende zijn sporen in de conferentiebranche, waar hij o.a. managementgoeroes als Stephen Covey, Peter Drucker, Tom Peters, CK Prahalad en Michael Porter naar Nederland haalde. Hij schreef het boek Volle Zalen – de beste strategie voor een uitverkocht event, bedoeld voor iedereen die een volle zaal wil in de wereld van film, theater, pop en seminars.

Hans is ervan overtuigd dat leren sneller, goedkoper en leuker kan.

Toen Hans in 2013 begon met theatercolleges bestond deze term nog niet. Hij legde www.theatercolleges.nl vast en ook de handelsnaam en de merknaam werden vastgelegd. Inmiddels is de term ‘theatercolleges’ gemeengoed geworden en is het genre toegevoegd aan de andere theatervormen als toneel, ballet, musical en cabaret.

U kunt contact opnemen met Hans door te mailen of 06-21825691 te bellen.

Hans Groen Theatercolleges

Agenda