Koninginneweg 83, 1075 CJ Amsterdam info@theatercolleges.nl +31 6 21825691

THEATER COLLEGES

Organisatie

© Theaterproducties.nlEen nieuw concept
Theatercolleges BV organiseert  inspirerende theatervoorstellingen. Een nieuwe manier van leren.

Een combinatie van leren en lol, vaak rond een spreker. Een verantwoorde avond, maar toch leuk. Het gaat om leren, inspireren en amuseren. Een traktatie voor de geest.

Sinds september 2013 kunt u regelmatig in het DeLaMar terecht om een theatercollege bij te wonen. Vaak op een maandag of een dinsdag. Sinds seizoen 2015-2016 worden deze colleges ook landelijk georganiseerd.

Voor wie?
Voor iedereen die iets wil leren en een leuke avond wil hebben. De theatercolleges zijn buitengewoon geschikt voor mensen uit het bedrijfsleven, maar zeker ook voor individuen die een leerzame en boeiende avond willen beleven.

Door wie?
Hans Groen TheatercollegesDe man achter de theatercolleges is Hans Groen.
Hij verdiende zijn sporen in de conferentiebranche, waar hij o.a. managementgoeroes als Stephen Covey, Peter Drucker, Tom Peters, CK Prahalad en Michael Porter naar Nederland haalde. Hans is ervan overtuigd dat leren sneller, goedkoper en leuker kan.

Toen Hans in 2013 begon met theatercolleges bestond deze term nog niet. Hij legde www.theatercolleges.nl vast en ook de handelsnaam en de merknaam werden vastgelegd. Inmiddels wordt de term theatercolleges ook door anderen gebezigd. Wanneer de verwarring te groot wordt, grijpt hij (juridisch) in. Maar niet te vaak, het is immers negatieve energie, hij zorgt er liever voor dat theatercolleges BV de voorsprong in ideeen, formats en sprekers behoudt.

U kunt contact opnemen met Hans door te mailen of 06-21825691 te bellen.