Skip to content
Theatercollege Erben Wennemars Utrecht

Erben Wennemars relativeert in een boeiend theatercollege

Afgelopen maandagavond (6 januari 2020) verzorgde Erben Wennemars een avondvullend theatercollege in de Stadsschouwburg van Utrecht. Voor het eerst. Hij had al eens een keer meegedaan aan de Sportmonologen en verzorgde ooit een presentatie op De Parade. Dat was toen kort en heftig, vooral heel erg bevlogen. Hoewel hij een ervaren spreker is, vond hij een theatercollege best spannend. Hij verbaast hij zich erover dat mensen bereid zijn om geld te betalen om hem te zien en te horen. En hij is er ook dankbaar voor.

Elders op deze site kun je het volledige verslag van het theatercollege van Erben Wennemars lezen. Over zijn stille wens om de fitste veertiger van Nederland te worden, over zijn coaches, zijn zonen, over de magie van de sport, over doelen stellen en over vallen en opstaan.

Het, voorlopig, laatste theatercollege van deze tweemalig wereldkampioen zal plaatsvinden op dinsdagavond 11 februari 2020 in de Schouwburg in Amstelveen. Er zijn nog gewoon kaarten te koop, mis het niet, want het is absoluut de moeite waard!

Theatercollege Erben Wennemars in Amstelveen

Back To Top