De Kuipers index

Theatercollege Bjorn Kuipers

Nu de achtste finales van de wereldkampioenschappen voetbal zijn begonnen stijgt de spanning met de dag, want de ene na de andere favoriet vliegt uit het toernooi en kunnen we ons opmaken voor een finale met een paar onverwachtse deelnemers. Maar de spanning stijgt niet alleen onder de voetballers van de nog resterende deelnemers, maar ook bij de verschillende scheidsrechters begint het behoorlijk te kriebelen.

Team Kuipers heeft het tot nu toe uitstekend gedaan en ditmaal lopen de heren niet het risico dat het Nederlands elftal boven verwachting presteert, zoals vier jaar geleden gebeurde, maar of het genoeg is voor een finale? Of spelen er ook andere belangen?

Het weekblad Voetbal International houdt sinds het begin van het WK een heuse Kuipers index bij, waarin de prestaties van Björn Kuipers en zijn mannen minutieus wordt bijgehouden en vergeleken met concurrerende arbiters.

Wat er ook gebeurt, Björn Kuipers zal tijdens zijn theatercolleges ongetwijfeld terugblikken op zijn belevenissen in Rusland.

Klik hier voor een overzicht van alle colleges van Kuipers, de kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Agenda theatercolleges: