Skip to content
Geert Mak

Geert Mak slaat theatercolleges voorlopig over

Geert Mak ziet af van al zijn lezingen in de winter, inclusief de theatercolleges. In zijn situatie is een lezingenserie – met alle gereis en hotels – de komende winter ronduit onverantwoord.

Hij vindt het, zolang deze pandemie voortraast, simpelweg te link: ‘Het probleem is dat ik niet meer vijfendertig ben – al ontken ik dat vaak driftig. Ik ben al een aardig stukje gevorderd in de leeftijdsgroep die in deze situatie als uitermate kwetsbaar wordt beschouwd en ik moet dat onder ogen zien. Alle scenario’s die ik onder ogen kreeg – en dat zijn er heel wat – worden, na deze vrolijke zomer, namelijk weer behoorlijk donker. Algemeen wordt er gerekend op een tweede golf, mogelijk zelfs langduriger en ernstiger dan de eerste. Al dit soort virussen vertoonden in het verleden eenzelfde patroon en er is geen enkele reden om te veronderstellen dat dit virus een andere weg zal volgen…. Ik vind het allemaal heel jammer, het wordt een wat saaie winter, maar het is niet anders.

Theatercolleges Geert Mak in de toekomst

Geert Mak komt graag zijn verplichtingen na. Dat zal waarschijnlijk in het najaar van 2021 of het voorjaar van 2022 zijn (als de dokter dan hopelijk een vaccinspuit in zijn arm heeft gezet). Uiteraard zal Geert Mak dan ook weer theatercolleges verzorgen, wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de Theatercolleges Nieuwsbrief!

Back To Top