Ga naar hoofdinhoud
Theatercolleges-seizoen-2020-2021

Theatercolleges in seizoen 2020-2021

Het seizoen 2020-2021 wordt voor Theatercolleges een zeer onzeker jaar. Alle geplande theatercolleges, op twee na, zijn tot en met 31 december 2020 afgelast. Het reguliere bezoekersaantal per theater is, door de op dit moment geldende veiligheidsmaatregelen, teruggebracht tot ongeveer 25% van de normale capaciteit. Geert Mak heeft ervoor gekozen om in seizoen 2020-2021 geen enkel openbaar optreden te verzorgen, zijn theatercolleges zijn daarom vervallen.

Ben Tiggelaar

In het najaar van 2020 verzorgt Ben Tiggelaar theatercolleges in Utrecht en Zwolle. De colleges in Utrecht komen in plaats van het college van 16 maart, dat vanwege de Coronacrisis op het laatste moment werd afgelast. Het aantal bezoekers is bepaald op 241. Ben Tiggelaar geeft die avond twee theatercolleges in de Stadsschouwburg Utrecht. Om 19.00 uur en om 21.15 uur. In principe zijn deze colleges al uitverkocht doordat vrijwel alle mensen die in maart teleurgesteld werden nu alsnog gebruik maken van hun toegangsbewijs, maar mochten er nog kaarten beschikbaar komen dan zullen we dat melden.

En op woensdag 30 september verzorgt Ben twee theatercolleges in de prachtige zaal van Schouwburg Odeon in Zwolle. Voor dit college zijn nog wel kaarten beschikbaar, meer informatie op de evenementspagina Ben Tiggelaar in Zwolle.

Theatercolleges Nieuwsbrief

Je kunt je ook inschrijven voor de Theatercolleges nieuwsbrief, dan houden we je ook op de hoogte van de nieuwe theatercolleges voor het komende theaterseizoen:

Back To Top