Ga naar hoofdinhoud
Theatercollege Ben Tiggelaar

Nieuwe theatercolleges in najaar 2021

Er zijn een aantal theatercolleges gepland in het najaar van 2021. Het gaat om colleges van Ben Tiggelaar en van Stine Jensen.

Ben Tiggelaar

Het had zo mooi kunnen zijn vorig jaar, want het theatercollege dat Ben Tiggelaar in maart 2020 zou geven in de Stadsschouwburg van Utrecht was helemaal uitverkocht, maar helaas gooide de Coronacrisis roet in het eten en moest het het evenement uitgesteld worden. Maar gelukkig is er geen afstel gekomen van dit uitstel en is dit college dan uiteindelijk opnieuw gepland:

Donderdag 2 september 2021 om 20:00 uur

De kaartverkoop is inmiddels gestart via de website van de Stadsschouwburg Utrecht.

Diezelfde Ben Tiggelaar zal ook een theatercollege geven in de Schouwburg Amstelveen en wel op woensdag 19 januari 2022 om 20:00 uur. Ook hiervan is de kaartverkoop reeds begonnen via de website van Schouwburg Amstelveen.

Stine Jensen

Theatercollege Stine JensenOp maandag 8 november om 20:30 geeft filosoof, schrijver en programmamaker Stine Jensen een theatercollege in Den Bosch. Dit college zal niet plaatsvinden in het Theater aan de Parade, maar wegens verbouwing is dit verplaatst naar het Jheronimus Bosch Art Center.

De kaartverkoop voor het theatercollege van Stine Jensen loopt wel via de website van het Theater aan de Parade.

Theatercolleges

Dit is voorlopig de agenda voor het komende theaterseizoen, maar achter de schermen wordt hard gewerkt om het hele theatercolleges-circus weer volledig op de weg te krijgen. Nieuwe sprekers worden gecontracteerd en boekingen worden gemaakt. Maar de hele pandemie heeft de planning behoorlijk in de war gestuurd en we moeten nog steeds rekening houden met nieuwe uitbraken en dus – restricties, zodra we nieuwe colleges kunnen melden zullen we dat natuurlijk doen en je ook via onze nieuwsbrief op de hoogte brengen, en houden.

Tot zover, fijne zomer en tot snel in het theater!

Back To Top