Ga naar hoofdinhoud
Theatercollege Ben Tiggelaar_2

Theatercollege Ben Tiggelaar in Utrecht

Het theatercollege van Ben Tiggelaar in de Stadsschouwburg Utrecht zal worden gehouden op donderdag 2 september 2021

Op 16 maart 2020 stond dit theatercollege oorspronkelijk gepland, de grote zaal van de Stadsschouwburg was helemaal uitverkocht en de verwachtingen waren hooggespannen. De organisatie van Theatercolleges stond helemaal klaar, Ben Tiggelaar uiteraard ook, maar helaas: de Coronacrisis zorgde er voor dat ons land in lockdown ging en grote evenementen werden afgelast. Een domper, maar een typisch geval van overmacht. Gelukkig waren theater en organisatie het snel eens dat dit theatercollege alsnog doorgang moest vinden zodra het weer kon.

En zo werd het college alsnog ingepland op 8 december 2020, maar ook deze poging bleek vruchteloos omdat het land in dat najaar weer te maken kreeg met een nieuwe lockdown. En ook de poging om op 2 maart 2021 het theatercollege in te plannen strandde in het zich van de haven, of eigenlijk verdronk deze in de derde Coronagolf. Alle theaterevenementen werden werden weer verboden en dus mislukte ook de derde poging om de enige echte managementgoeroe van Nederland naar Utrecht te halen.

Maar nu gaat het dan toch echt gebeuren, want het theatercollege van Dr. Ben Tiggelaar staat nu voor donderdag 2 september op de agenda! De kans dat de boel nu nog wordt afgeblazen is minimaal en dus maken we ons op voor een inspirerende en leerzame avond in één van de mooiste theaters van Nederland.

Dat de aanhouder wint is dan wel bewezen, maar dat drie keer scheepsrecht is niet

Kaartverkoop Theatercollege Ben Tiggelaar

Uiteraard zal er rekening worden gehouden met de geldende maatregelen en kunnen we de zaal niet helemaal vullen, maar kunnen er toch voldoende belangstellenden een kaart kopen. De kaartverkoop verloopt via de website van de Stadsschouwburg Utrecht, waar je ook de geldende Coronamaatregelen kunt lezen.

Kaartverkoop Theatercollege Ben Tiggelaar Utrecht

We hopen je dan toch echt te zien op 2 september!

Back To Top