Alle resterende theatercolleges afgelast

Theatercolleges afgelast door Coronacrisis

De heersende coronacrisis heeft het hele leven in Nederland danig in de war geschopt en het openbare leven tot een onverwachte stilstand gedwongen. Vorige week werd het theatercollege van Ben Tiggelaar in Utrecht al geannuleerd, maar de verlenging van het samenkomstverbod tot juni 2020 zorgt ervoor dat alle resterende theatercolleges van het seizoen 2019-2020 ook niet door kunnen gaan.

Dit houdt concreet in dat de volgende theatercolleges niet op de geplande datum plaats kunnen vinden:

Uitstel of afstel?

We zijn in samenspraak met de betreffende theaters aan het kijken of we de bewuste colleges op een latere datum alsnog door kunnen laten gaan, maar de agenda’s voor het komende theaterseizoen 2020-2021 zitten al behoorlijk vol.

Voor vragen over de aangeschafte toegangsbewijzen hebben de bewuste theaters reeds contact met opgenomen. Of en wanneer deze colleges, en ook die van Ben Tiggelaar in Utrecht, ingehaald gaan worden, of definitief geannuleerd houden we u via deze website en onze social mediakanalen op de hoogte.

Je kunt je ook inschrijven voor de Theatercolleges nieuwsbrief, dan houden we je ook op de hoogte van de nieuwe theatercolleges voor het komende theaterseizoen:

Agenda theatercolleges: