Skip to content
Jitske Kramer & Dolf Jansen All Inclusive

Jitske Kramer en Dolf Jansen: All Inclusive!

Van half april tot half mei touren Jitske Kramer, Dolf Jansen en een wisselende groep musici met hun theatercollege tour ‘All Inclusive’

De tour doet negen theaters aan die verspreid liggen over het land. All Inclusive is een combinatie van Kennis & Comedy, waarin Jitkse de kennis deelt; antropologische inzichten over omgaan met verschillen, over inclusie. En Dolf Jansen vindt hier van alles van en zorgt voor de komische noot. Daarbij verzorgen de muzikanten Sietse van Gorkum, Rob van de Wouw en Gijs Anders van Straalen in afwisselende samenstelling de muzikale bedding van het gesproken woord.

Jitske Kramer over het initiatief om met ‘All Inclusive’ de theaters in te gaan:

“Als ik de Jam Cultures lezingen geef in organisatie, krijg ik vaak opmerkingen als ‘dit zou het theater in moeten‘, ‘dit zouden mijn buren, familieleden, kinderen ook moeten zien‘. Dat kan nu!”

Jitske Kramer

Jitske Kramer behoort tot de top van de Nederlandse managementsprekers. Ze werd al in 2013 door vakgenoten en klanten uitgeroepen tot trainer van het jaar. Ze is is corporate antropoloog, spreker, ondernemer, facilitator en oprichter van Human Dimensions en in die hoedanigheid vooral te zien op bedrijfsevenementen die voor een hoop andere mensen onbereikbaar zijn. Maar nu staat ze dus, samen met Dolf Jansen, in de Nederlandse theaters, voor een theaterprijs!

Dolf Jansen

Dolf Jansen behoeft waarschijnlijk geen introductie, want wie kent deze cabaretier, muzikant, schrijver, presentator en marathonloper nou niet? Hij was jarenlang onderdeel van het cabaretduo Lebbis & Jansen, waarmee hij vorig jaar een succesvolle reünietour langs de Nederlandse theaters heeft gedaan. Hij vult Jitske Kramer heel goed aan en zorgt tijdens de ‘All Inclusive’ voorstellingen voor menig lachsalvo, maar zeker ook voor ontspanning, context en verhelderende visie.

All Inclusive

Zoals gezegd trekt de All Inclusive theatercollegestour van half april tot half mei 2024 langs negen theaters, via de evenementpagina kun je eenvoudig naar de website van het bewuste theater gaan en kaarten bestellen.

Let op: op=op!

Jitske Kramer en Dolf Jansen ‘All Inclusive’ theatercollege tour:

All Inclusive, daar wil je bij zijn!

All Inclusive - Jitske Kramer & Dolf Jansen

Back To Top