Skip to content
Theatercollege Geert Mak

Nog twee theatercolleges Geert Mak dit seizoen

Er zullen dit theaterseizoen nog twee colleges van Geert Mak plaatsvinden: in Leiden en Enschede.

De theatercolleges van Geert Mak zijn een groot succes, want overal waar deze schrijver en historicus verschijnt zit de zaal vol. Van Rotterdam tot Amstelveen en van Heerlen tot Zwolle. Dat is niet zo vreemd want zijn verhaal legt een uitstekend verband tussen historische gebeurtenissen uit het recente verleden en de huidige conflicten in bijvoorbeeld Oekraïne en Gaza. Daarbij blikt Mak reeds vooruit op de diverse verkiezingen die in 2024 zullen plaatshebben, zowel in Europa als in de Verenigde Staten.

Theatercolleges Geert Mak

Als je het nog niet hebt gezien, of er geen genoeg van krijgen, dan heb je voorlopig nog twee kansen om een theatercollege van Geert Mak mee te kunnen maken. Aanstaande dinsdag, 20 februari, geeft hij een college in de Leidse Schouwburg en zaterdag 24 februari staat hij in het Wilminktheater in Enschede. De kaarten voor Leiden zijn bijna uitverkocht, maar voor het theatercollege in Enschede zijn er nog voldoende kaarten verkrijgbaar.

Kaartverkoop theatercollege Geert Mak

De kaartverkoop van beide theatercolleges loopt via de website van het theater, voor het gemak hebben we hier de links naar beide colleges hier toegevoegd:

We wensen alle mensen die er dinsdag of zaterdag bij zijn een mooie avond. En vergeet geen vragen voor te bereiden, want je inbreng is van harte welkom!

Back To Top