skip to Main Content
Laatste Theatercolleges Bjorn Kuipers

Laatste theatercolleges Björn Kuipers

Aan alles komt een eind en dat geldt helaas ook voor de theatercolleges van topscheidsrechter en supermarktondernemer Björn Kuipers. Er vinden dit seizoen nog twee optredens plaats in Amstelveen en een ‘thuiswedstrijd’ in Hengelo en dan stopt Kuipers er mee, helaas.

De mensen die tot nu toe een theatercollege van Björn Kuipers hebben bezocht zullen beamen dat deze avonden helemaal top zijn, een bevlogen Kuipers geeft college over zijn vak als scheidsrechter, maar ook over communicatie en leiderschap. Alle bezoekers komen aan hun trekken en ook de jeugdige toeschouwers komen volledig aan hun trekken, want Kuipers neemt voor iedereen de tijd en legt geduldig de spelregels van het voetbalspel uit. Hij doet dit door veelvuldig gebruik te maken van beelden met geluid en die beelden zijn vaak actueel, maar bevatten ook prachtige momenten uit de rijke scheidsrechterscarrière van Kuipers.

Kaarten

Deze laatste theatercolleges zijn nog niet helemaal uitverkocht, maar de kaartverkoop loopt als een trein, vooral de allerlaatste in Hengelo is behoorlijk in trek. Wil je er graag bij zijn? Wacht dan niet te lang en bestel je kaarten voordat het te laat is, ga voor meer informatie naar:

Theatercollege Björn Kuipers in Amstelveen op dinsdag 26 februari 2019

Theatercollege Björn Kuipers in Hengelo op donderdag 28 februari 2019

 

Back To Top