Verslag theatercollege Geert Mak in Amstelveen

Verslag theatercollege Geert Mak

Het theatercollege van Geert Mak in de Schouwburg werd goed bezocht en het was duidelijk dat er een meer dan geïnteresseerd publiek op afkwam. Want wie heeft er nou geen boek van Geert Mak in de kast staan, of tenminste gelezen? En wie is er nou niet benieuwd naar de duiding die een historicus als Geert Mak kan geven over de oorlog in Oekraïne, maar natuurlijk ook over het conflict tussen Israël en de Palestijnen dat momenteel weer volledig is opgelaaid?

Als je graag een verslag wil lezen van deze avond dan hoef je maar één ding te doen: inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Deze Theatercolleges nieuwsbrief is uiteraard gratis en wordt een paar keer per jaar verstuurd, je zult dus niet je hele mailbox vol zien lopen met meldingen en nieuwsbrieven, maar gewoon af en toe als we echt iets te vertellen hebben. Denk aan nieuwe theatercolleges, achtergrondinformatie over de sprekers, kaartverkoop en dus af en toe een (foto)verslag van zo’n avond.

Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven is eenvoudig: ga naar de Nieuwsbrief pagina en vul je gegevens in. De huidige abonnees ontvangen vandaag nog de nieuwsbrief met het verslag, nieuws inschrijvers zullen we in de tweede week van november alsnog dat verslag doen toekomen!

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar [email protected] en we nemen snel contact met je op.

Agenda theatercolleges: