Skip to content

Harry Starren is trainer, docent en adviseur, met name op het gebied van het management van professionele organisaties. Starren was presentator van het Teleac/NOT programma Grootmeesters in Management. Van zijn hand verscheen een boek onder gelijknamige titel. Met Twan van de Kerkhof schreef hij het boek De 21 geboden van modern leiderschap. Hij studeerde geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Utrecht en politicologie/bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Hij was onder meer werkzaam als wetenschappelijk onderzoeker, universitair docent en directeur van een onderzoeks- en adviesbureau en was directeur van het PAO Bedrijfs- en Bestuurswetenschappen te Utrecht. Tot mei 2012 was hij algemeen directeur van De Baak.

Harry Starren zou zeker zelf een college voor zijn rekening kunnen nemen. En misschien komt het er ook van. Vooralsnog beperkt hij zich, in zijn geheel eigen stijl, tot het in goede banen leiden van de colleges.

Ondernemerschap is vaak creatief als je onder creatief verstaat: scheppend, iets maken of doen wat er niet was. Het is soms innovatief: vernieuwend en doorbrekend. Een vondst die wordt toegepast. Dan raakt het verwant aan kunst. En kunst – dat weet een kind – is na de liefde het belangrijkste dat er is.

Back To Top